Adevăratul motiv pentru care stăm în casă

stăm în casă

Nu, nu este nimeni atât de îngrijorat și preocupat de soarta noastră ca indivizi pe această planetă. Nu acesta este adevăratul motiv pentru care stăm în casă. Sănătatea cetățenilor nu este o adevărată prioritate în nicio țară, cu atât mai puțin în România. Aici se investește în sănătate strict cât este necesar ca să se facă profit. Scopul nu este ca noi să fim sănătoși.

Dacă oamenii conducători de oameni ar fi interesați ca aceștia din urmă să fie sănătoși, totul ar fi diferit. Ar da importanța cuvenită acestui sector numit sănătate ca să ne vindece nu ca să ne țină ca pe dependenții de droguri cât să ne mulgă de bani. S-ar interzice orice lucru care dăunează sănătății organismului uman și mediului. Simplu, nu? Fără multă poveste. Adevărul este că tot ce băgăm în gură și tot ce tragem pe nas este otrăvit. Cineva a făcut astfel profit. Pentru ca noi să consumăm cât mai mult în continuare trebuie să ne mențină măcar aparent sănătoși.

Care crezi că este adevăratul motiv pentru care stăm în casă?

Nu, nu ai dreptul să fii sănătos, acum ești obligat!

ONU cere țărilor afectate de pandemia de coronavirus să elibereze deţinuţii. Scopul este de a-i feri pe aceștia de infecţii cu virusul SARS-Cov-2 și evitarea unor dezastre. Sunt deja țări care își eliberează deținuții iar pe ceilalți cetățeni se luptă să îi țină în casă. Drepturile unora se înmulțesc și a celorlalți se reduc. Cel care are loc de muncă are dreptul să meargă să lucreze, ceilalți au doar dreptul să stea în casă. Stând în casă ești ca un mort viu, dar de consumat tot ca unul sănătos consumi.

Dacă sănătatea cetățenilor României era o prioritate trebuia să se vadă până acum. Boli și bolnavi sunt cu nemiluita. Spitalele sunt insuficiente și insuficient dotate chiar și în lipsa unei epidemii, cu atât mai puțin în prezența unei pandemii. Oamenii în vremuri bune trebuie să își programeze boala ca să poată beneficia de analize și tratament corespunzător. În situația aceasta însă suntem toți băgați în seamă, toți contăm.

Toți contăm, dar nu contăm la fel.

Toți contăm, dar defapt importanță și prioritate au doar cei afectați într-un fel sau altul de virusul SARS-Cov-2 implicit bolnavii de COVID-19. Nu cred că e o problemă că unii mor în continuare de cancer, de inimă, de mai știu eu ce. Până la urmă sunt trecuți în tabelul cu cei răpuși de coronavirus, sunt raportați și asta e. Mereu suntem luați pe nepregătite iar soluția este aceeași. Se apelează la milogeală ca de fiecare dată. Marele Iohannis, lipsit de idei are inițiativă. Asemeni unui elev ce nu a învățat lecția el apelează la colegii din jurul lui în persoana antreprenorilor români în speranța că aceștia pot ajuta în criza COVID-19, el fiind pe spate și mereu cu câțiva pași în urmă.

Fiți proactivi și veniți cu idei pentru guvernanți – li se adresează acestora.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/iohannis-mesaj-pentru-antreprenorii-romani-care-pot-ajuta-in-criza-covid-19-fiti-proactivi-si-veniti-cu-idei-pentru-guvernanti-1283694

Așadar Guvernul se bazează tot pe ideile și donațiile venite de fiecare dată din partea celor care oricum contribuie la bunul mers al acestei țări. Incompetenții din posturi și poziții cheie, care niciodată nu își aduc aportul cu nimic bun fără a primi ceva în schimb, doar speculează și așteaptă. Așteaptă răsăritul ca de fiecare dată.

Chiar și după furtună răsare iar soarele, nu-i așa?

Un comentariu la „Adevăratul motiv pentru care stăm în casă

Lasă un răspuns